Tag på festivaler i udlandet

Er du helt vild med at give den gas til festivaler? Og du er måske begyndt at blive lidt træt af det udvalg, som der er af festivaler i Danmark? I Danmark er der faktisk rigtig mange festivaler i løbet af et år, men det er selvfølgelig de færreste af dem, der kan sammenlignes med de store udenlandske festivaler, hvor der kommer virkelig store navne og rigtig mange mennesker.

Så se med her, hvis festivaler i udlandet kunne være noget for dig.

Er Danmark for småt til dig?

Din interesse for festivaler er helt sikkert kommet af, at du har været på en masse af de danske festivaler, som der er mange af, men som dog primært er med danske kunstnere – dog med få undtagelser.

Du har måske prøvet at være på Jamdays, som desværre ikke eksisterer længere? Eller måske Roskilde Festival mange år i træk, som nu er ved at være lidt for kedeligt for dig? Så er det måske på tide, at du søger mod udlandet, hvor det også er muligt at få rigtig gode festivaloplevelser.

Musik og gode oplevelser

Hvis du vælger at tage på festival i udlandet, vil du helt sikkert få en rigtig unik oplevelse. Først og fremmest vil det at du er i et andet land gør, at selve festivaloplevelsen føles meget anderledes i Danmark, fordi du netop er i et andet land og ikke er omringet af danskere.

Derudover er det også muligt at komme på nogle helt vilde festivaler, hvis man søger mod udlandet, som selv ikke Roskilde kan hamle sig op med. Coachella Festival er eksempelvis meget populær og omtalt, og der kommer også folk fra hele verden for at deltage til denne festival – så det kunne være en mulighed.

Solrige destinationer

Det, som jo er så skønt ved at tage på festivaler i udlandet, er, at du på en måde slår to fluer med et smæk. Du før først og fremmest mulighed for at dyrke din passion for festival på et lidt højere plan, end du er vant til. Men derudover kommer du også på en lille ferie i et andet land, så det kan godt forstærke oplevelsen.

Når festivalen så er slut, kan du jo eventuelt tage en uges ferie mere i det land, som festivalen blev holdt i – du kan ligeså godt udnytte, at du allerede er der.