Find ud af hvor du skal rejse hen

Ved hvor rejsen går hen?

Har du svært ved at finde ud af hvor du skal rejse hen? Brug derfor denne guide til, at finde ud af hvor rejsen går hen under coronakrisen og generelt hvor man kan rejse hen. Vi hjælper med at få rejsende i Danmark ud til de steder og destinationer som bedst passer til deres behov. Dertil bliver der hjælp til, hvor man kan rejse hen under coronakrisen. En ting er nemlig de lande som Danmark har lukket grænserne til, altså der hvor de fraråder at vi danskere ikke rejser til! En anden ting er de lande som gerne vil lade danskere komme på besøg, eller omvendt helst ikke vil have besøg af os. Find derfor ud af hvor du kan rejse hen på ferien.

Danmark har valgt at fraråde rejser til alle lande i verden på grund af corona, før eller siden stopper dette selvfølgelig igen. Det betyder at vi godt kan rejse til landet, men at det frarådes. Dermed skal vi i karantæne når vi rejser hjem, vi skal selv betale for isoleringen og sker der noget under rejsen så dækker forsikringerne ikke.

Det er derfor en god ide at blive hjemme. Medmindre at man har planer om en længere rejse og dermed ikke kommer hjem foreløbig. For før eller siden ændres reglerne igen og så er vi lige vidt. Derfor er det i stedet en fordel at undersøge, hvad andre lande siger til at få besøg af danskere

 

 

Disse steder er vi mere end velkomne

Der er de lande som ikke vil have besøg af danskere eller generelt indbyggere fra andre lande. Hvad betyder det så? Det betyder i værste fald, at hvis du ikke har et relevant formål i landet, så må du ikke krydse grænsen. I andre lande kan du få lov, hvis du går i 2-3 ugers isolation og lader dig teste løbende.

Der er dog også de lande som gerne vil have danskere på besøg. Her kan man enten bare rejse ind, eller komme med en negativ test. Den skal typisk være 48-72 timer gammel mindst. Altså du må ikke komme med en negativ test som er 4 dage gammel. Herefter kan du faktisk rejse rundt i landet. Det er bl.a. muligt at rejse til Maldiverne, Sri Lanka og Mexico hvis man kommer med negative teste og lader sig teste løbende.

Typisk kan man blive isoleret på et lækkert hotel, hvor man skal være på værelset indtil resultatet fra første test er negativ. Når den er vist kan man bevæge sig rundt på hotellet. Efter to negative test, kan man begynde at rejse ud og opleve landet.

 

Tænk før du handler

Der er mange rejsemuligheder stadig og specielt når grænserne åbner op. Det er ikke farligt at rejse og skynd jer at komme ned i varmen for at få uforglemmelige oplevelser. For det at rejse er da for fedt. Men tænker over jeres handlinger, og overvej ekstra test når I ved hvor I skal rejse hen og når I kommer hjem igen.