Sådan bygger du et billigere fritidshus

Har du planlagt, at du endelig skal til at have lavet det fritidshus. Du skal lave den ned til søen, så du kan have dit udstyr derinde, måske og lige plads til et bord og et køleskab.

Du har måske fundet et sted, hvor der skal laves en jagthytte. Det kunne være, du endelig skal have lavet det anneks i haven.

Der er masser af muligheder, når man går rundt og mangler et projekt eller vil have forbedret den situation eller hobby, du befinder dig i.

Men hvordan bærer du dig så ad med at lave det fritidshus på en billig vis?

Skab et godt og stærkt fundament i først forsøg

Det allerførste og den allerbedste besparelse du kan gøre dig, er at have styr på fundamentet. Har du ikke styr på det fundament, dit fritidshus står på, har du virkelig dummet dig.

Det er ikke bare farligt at bevæge dig på et ringe fundament. Det er ikke bare en dum ide at lave et ringe fundament. Det er også utrolig dyrt at lave et dårligt og billigt fundament.

Hvad gør du, når det billige og dårlige fundament ikke kan holde på huset længere? Hvad gør du, når det hele styrter sammen, og du skal bygge på nyt igen.

Sådan går det med garanti ikke med fundablok. På www.fundablok.dk finder du starten til et godt og stærkt fundament.
På hjemmesiden finder du priser og forskelligt materiale til at lave det stærkeste og bedste fundament til dit fritidshus. Du finder det, du skal bruge.

Vær ikke bange for at spørge om hjælp, hvis du ikke lige kan gennemskue, hvordan du skal gøre det bedst muligt.

Spar venner og weekender sammen

Når det er styr på materialerne, skal du til at samle sammen. Du skal finde din arbejdskraft.

Det kan være børnene, der bliver slæbt med ud. Det kunne være dine venner. I bedste fald er det de mennesker, der også får glæde af fritidshuset, der hjælper til.

Så skal I lige have noget planlægning klaret, der skal stå rigelig med weekender fri, ikke at det er det største problem pt.

Så hiv dem med. Køb det rette og rigtige materiale. Gå til projektet med høj pande og gåpåmod.

Og vigtigst af alt få huset brugt, når det så står færdigt. Det er ikke særlig billigt at lave et fritidshus, der ikke bliver brugt.