De bedste lommelygtebrands

Hos https://lommelygteshop.dk/ finder du et stort udvalg af forskellige lommelygter, pandelamper og tilbehør til disse. Det smarte er dog, at via deres webshop har de allerede lavet deres sortering af forskellige brands. Derfor kan du også være garanteret, at de brands du finder på deres hjemmeside, er top kvalitet.

For at gøre det hele endnu mere enkelt for jer, så kommer der her en kort beskrivelse af nogle af de bedste brands på markedet indenfor lommelygter og lign, som Lommelygteshop.dk har på deres webshop.

Suprabeam

Suprabeam lygter er rent faktisk et dansk produkt, som er udviklet og produceret af Steiner Gruppen. Tilbage i 2001 begyndte Steiner Gruppen at sælge LED lygter, selvom det ikke var deres hovedaktivitet.

Efterfølgende har Steiner Gruppen flyttet deres industrielle produktion ud af landet, hvilket gør at de udelukkende koncentrerer sig om brandet Suprabeam nu. Denne koncentration vises i den grad i deres produkter, hvor du finder en kvalitet der er suveræn.

Som noget ekstra yder Suprabeam 5 års garanti på deres produkter, hvilket i sig selv er et kvalitetsparameter.

Petzl

Uanset hvad du skal bruge din pandelampe til, så kan du finde en model hos Petzl, der dækker dette behov. Petzl har delt deres modeller op i flere forskellige modelserier. Disse inkluderer; Classic – Allround pandelamper til hverdagsbrug, Active – Kraftigere pandelamper til aktivt brug som f.eks. trekking, løb, sykling og mountainbiking, Perfomance – Pandelamper med større krav til performance og lys. Bruges til professionelle erhverv & Specialized – Pandelamper til brug på jagten eller til fisketuren.

Det hele startede med Fernand Petzl tilbage i 1930, hvor han havde en passion for grotteudforskning. I slutningen af 60’erne begyndte han at udvikle sit eget klatreudstyr og i 1975 blev virksomheden Petzl stiftet.

Det seneste skud på stammen i denne fantastiske og innovative virksomhed er deres Petzl Hybrid. Her får du muligheden for at veksle mellem ganske almindelige AAA-batterier og Petzl Core batteri.

Ledlenser

Ledlenser er det mærke der oftest bliver brugt i professionelle sammenhænge. Det er altså ikke nogen hemmelighed at både indenfor politi, redning og håndværk har dette været det fortrukne mærke.

Mottoet hos Ledlenser er innovation og bæredygtighed, og det er en virksomhed der har været inde over mange forskellige arbejdsområder, for at sørge for at disse områder har den bedste mulighed for at orientere sig i mørke. Dette er alt fra mekanikere, udendørsaktivitet, arkitekter og serviceteknikere.

Med dem får du et produkt, som er yderst professionelt, og som kan klare hvad end du måtte stille af opgaver.