Bliv strandklar med en flot strand parasol

Sommeren er her endelig og det samme er de lange, lyse sommerdage. Vi satser på det skønneste sommervejr med masser af sol, som vi selvfølgelig skal nyde på stranden. Men vi ved også fra de sidste par år med hedebølger, at det til tider kan blive lige nok af det gode, og derfor udstyrer vi os i år både med masser af solcreme og en flot strandparasol, som vi kan søge tilflugt under, når solen bliver lidt for vild.

Skygge er helt essentielt

Når temperaturen virkelig sniger sig op i de høje tyvere eller endda runder de tredive, er der ikke mange danskere, der kan meget andet end at sidde udenfor. Vi erklærer hedebølge og smider nærmest alt, hvad vi har i hænderne.

Vi dypper fødderne i det kølige vand, spiser massevis af isvafler og gemmer os lidt for solen under strandparasollen. Har du ikke allerede en af de billige parasoller, så er det på tide at få skaffet dig en. Skyggen er nemlig utrolig vigtig både for dit velbefindende og dit helbred. Har du dyr eller mindre børn med til stranden eller i haven en hel dag, er det ekstra vigtigt, at du sørger for at holde dem i skyggen en stor del af dagen.

Find den rigtige strandparasol på paraplybutik.dk

På den danske side paraplybutik.dk finder du et udvalg af rigtig fine strandparasoller i flere forskellige, flotte farver. Parasollerne er billige, og der er gratis fragt med GLS med dag til dag levering. Nemmere bliver det næsten ikke!

Bestil din parasol et par dage før du skal bruge den, og du er hel sikker på, at den står klar, når du pakker bilen for at tilbringe en dag ved vandet! Parasollen leveres i en fin pose, som den kan opbevares i, når den ikke er i brug.

Kan bruges på stranden, i haven eller på altanen

En strand parasol kan selvfølgelig bruges alle steder, hvor du har brug for den. Brug den som en nem og hurtig løsning i haven eller på altanen de dage, hvor der alligevel er for langt til stranden.

Sæt stangen i klemme mellem to tunge ting eller find en spand frem med sand, jord eller sten. Mere behøver du ikke til dit strand-setup derhjemme! Husk solcremen, også selv om du planlægger at bruge det meste af tiden under parasollen, og husk at tage nyt solcreme på, hver gang du har været i vandet for at køle af!