Nyd ferien mens dit hus opføres

Drømmer du om et lækkert nyt hus. Hvad med at doble op på fornøjelsen og tage på en velfortjent ferie, mens dit nye hus opføres? På den måde kan du nyde sydens sol eller tage på en dejlig vandreferie i nordens fjelde og vende tilbage til et lækkert nyt hus. Du slipper for at bo i byggerod og fylder den lange og utålmodige ventetid ud med spændende oplevelser, dejlig mad og masser af kultur.

Inden du tager afsted

Inden du dog tager afsted, skal du sørge for at alt er på plads i forhold til dit nybyggeri. Det er så ærgerligt at være nødt til at tage hjem, fordi der mangler en underskrift eller en byggetilladelse. Det kan også være en fordel at få foretaget energiberegninger på byggeriet af din bolig. På den måde kan du sørge for at byggeriets energiforbrug bliver optimalt. Læs mere om energiberegninger for din bolig her: Energiberegninger nybyg. Du kan i samme omgang få lavet statiske beregninger for byggeriet af din bolig, hvilket du også kan læse mere om og finde tilbud på hos Calceku ApS.

Hvor skal du rejse hen?

Når alle energiberegninger på din bolig er ordnet, er det tid til at planlægge, hvor du skal hen. Det kan tage et stykke tid at bygge et hus, og derfor har du også lang tid til din ferie. Du kan derfor med fordel vælge en ferie, hvor du kommer langt omkring. Du kan fx vælge at tage på interrail gennem Europa med tog. Her får du mulighed for at besøge hele Europa, også de små byer rundt omkring. Du kan tage hele turen med tog og dermed både være klimavenlig og se en masse smukke udsigter på rejsen. Du kan også vælge at tage længere øst på og tage en tur med den transsibiriske jernbane. Heri ligger samme fordel i, at du kan stå af og på, som du lyster. Når du kommer til endestationen ved Stillehavet, kan du rejse videre ned gennem de asiatiske lande og måske også tage et smut til Australien.