Kortere ferie pga. flyforsinkelse? Få kompensation

Var du udsat for en flyforsinkelse på din seneste ferie? Førte denne forsinkelse til, at du ankom senere til din feriedestination? Så blev din ferie faktisk forkortet af flyforsinkelsen. Dette er ikke fair, da du har ret til alt den ferietid, som du har betalt for.

Derfor er det vigtigt, at du får kompensation for din mindskede tid på ferieresortet. Læs med her og find ud af, hvordan du bærer dig ad i processen om at blive kompenseret.

Du har ret til at blive kompenseret

Du har faktisk en ret til at blive kompenseret. Dette er noget, som mange ikke ved. Derfor handler det bare om at få fat i en advokat, så du kan få nogle penge af flyselskabet. Så får du måske lidt penge til den næste ferie?

Det er intet under, at du gerne vil kompenseres. Du havde måske sparet sammen i lang tid, til jeres seneste ferie, som blev forkortet af flyforsinkelse. Så har du også fortjent at være på feriedestinationen i al den tid, som du har betalt for.

Selvom I måske bare blev forsinket et par timer, har du stadig ret til at kræve kompensation af flyselskabet. Flyselskabet betaler tusindvis af kroner tilbage i kompensation hvert af. Så hvorfor skal du ikke være en af dem, som modtager kompensation for din flyforsinkelse?

Hyr en advokat

Det er en nem og hurtig proces at blive kompenseret af flyselskabet. Du skal bare have fat i en advokat, som kan klare sagen for dig. Så kan du bare læne dig tilbage, mens advokaten kontakter flyselskabet.

Du har højst sandsynligt ikke lyst til at bruge en bondegård på en advokat. Hvis du gerne vil gøre det så billigt som muligt, kan du få 3 tilbud på advokater hos JUF. På siden kan du hurtigt danne dig et overblik over de billigste advokater på markedet.