Flyt til Samsø og gør livet til et eventyr

Samsø er en populær rejsedestination, men hvorfor ikke flytte til øen med hjælp fra en flyttefirma på Samsø? Flytte du til et dansk ferieparadis som Samsø, så vil livet blive til et eventyr med de idylliske små byer og den fred og ro du finder på sådan en Ø.

 

Er du ikke overbevist, så får du herunder 3 gode grunde til at flytte til Samsø og de må alt andet lige give dig en lille lyst.

Lave boligpriser

En Ø som Samsø kan man godt anse for at være en del af kanten af Danmark, selvom det er en Ø der lever i bedste velgående med masser af forretninger og popularitet landet over for deres råvarer og turisme venlighed.

 

Alligevel er det som fast beboelsessted et af de steder de færreste flytter til, hvorfor prisen på helårshuse er noget under gennemsnittet i forhold til mange andre dele af landet. Det kan altså betale sig at flytte til Samsø hvis man gerne vil bo billigt. Selvfølgelig skal man så også lige overveje jobsituationen når man flytter dertil, er der ledige jobs inden for dit fag? Alternativt kan du starte op som selvstændig, som der er masser af på øen, og samtidig er det ikke skrantende for din økonomi netop pga. de lave huspriser.

Danmarks bedste kartofler

Elsker du kartofler, som de fleste danskere gør? så ved du også godt at Samsø-kartoflen er blandt en af de bedste. Der findes ikke noget der slår en helt nyhøstet Samsø-kartoffel, og mange vil argumentere for at Samsø har Danmarks bedste kartofler.

 

Flytter du til øen vil du have mulighed for at få kartoflerne friskere end nogen andre, og sågar hver dag. Men det er ikke bare kartofler Samsø har at byde på, der bliver lavet mange andre specialiteter rundt omkring på øen, ligesom vi kender det fra Bornholm. Det betyder at du kan få mange gode smagsoplevelser, også på denne ø.

Fred, ro og idyl

Den sidste ting man virkelig skal sætte stor pris på, er den fred, ro og idyl du får ved at flytte til øen. Det er ting vi som mennesker i dagens verden er dårlige til at prioritere og Samsø har omgivelser der inviterer til netop dette og næsten gør det umuligt at lade hver meget at lytte til freden, tage det roligt og bygge et idyllisk liv op.

 

Selvom der også er turistsæson og masser af gæster på Samsø hvert år, så kan du sagtens nyde det i fulde drag. For vi er også vant til at der er fart på og det skal være en balancegang mellem de to. På Samsø har du sommerhusgæster, campinggæster og festivalgæster der hvert år valfarter hertil for at nyde deres sommer.